Єдиний урок безпеки провели у Коровійському ліцеї

Сьогодні в Коровійському ліцеї був проведений «Єдиний урок безпеки». Інспектор СОБ Чопик Олександр Сергійович та Головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій по м. Чернівці Гаїна Єлена Василівна розповіли дітям про заходи безпеки і алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога» та інших надзвичайних ситуацій. Особливу увагу зосередили на діях під час пожежі, що роботи при виявленні вибухонебезпечних предметів та алгоритм дій при проведенні евакуації. Після теоретичної частини заходу, присутні отримали практичні навички з користування вогнегасником. У найбільшій безпеці той, хто напоготові, навіть коли немає небезпеки.

Також особливу увагу було приділено темі «знаходження вибухонебезпечних предметів» та розглянуто питання щодо дій дітей в таких ситуаціях: що можна, що треба, а чого ні в якому разі робити з такими предметами не можна, а також вказано було на послідовність дій.

Як свідчить практика, проведення таких заходів збагачує світогляд дітей і приносить їм багато корисної інформації, яка знадобиться їм в повсякденному житті.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування