Виїзна педрада у Коровійському ліцеї як крок до руйнації шаблонів та кліше!

І кожен фініш - це, по суті, старт!

Наше життя як рух по спіралі: коли певний етап завершується і одразу розпочинається новий...

Цікаво, креативно, позитивно і весело - саме так педагоги Коровійського ліцею провели виїзну педраду «Освіта в умовах війни: підсумки 2023/2024 н.р.».

Вчителі відвідали місця неймовірної краси, позитивної енергетики і натхнення! Милуючись розкішними панорамами педагоги підводили підсумки своєї роботи за рік, ділитися своїми роздумами, ідеями, обговорили спільні проблеми і турботи, з якими зіткнулися у цьому навчальному році, та планами на майбутнє.

Та метою поїздки було не лише обговорити поточні робочі питання, але й "розвантажитися" від повсякденних турбот, та відпочити на свіжому повітрі в колі друзів-однодумців.

Ось таким видався для педагогів нашого закладу продуктивний день, коли під час прогулянок та бесід на природі вчителі будували плани на майбутнє, обговорювали нові ідеї та можливості для розвитку ліцею. В невимушеній атмосфері народжувались цікаві думки та пропозиції щодо вдосконалення освітнього процесу та покращення умов для учнів і вчителів.

За організацію виїзної педради педагоги дякують очільнику Первинної профспілкової організації працівників Коровійського ліцею - незмінному голові профспілкового комітету Тетяні Тетяна Деліцой .

Дякуємо нашим славним ЗСУ за можливість жити і подорожувати нашою неймовірною Україною!

Слава Україні!

Героям Слава!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування