На Серпневому форумі освітян Чернівецької області – 2024 відзначено вчителя Коровійського ліцею Тетяну ДЕЛІЦОЙ.

Вчора відбувся щорічний серпневий форум освітян Чернівецької області–2024, який уже другий рік проходить під ключовим гаслом «Вистояти. Розвивати. Перемогти. – Місія «Освіта». На форумі обговорилися основні реформи та новації, було окреслено основні завдання освітньої галузі у новому 2024/2025 навчальному році.

Привітали та нагородили освітян Буковини Руслан Запаранюк – начальник Чернівецької обласної військової адміністрації, Альона Атаманюк – перша заступниця начальника ЧОВА, Микола Гуйтор – перший заступник голови Чернівецької обласної ради, Оксана Сакрієр – директорка Департаменту освіти і науки ЧОВА та Богдан Чортик – керівник Чернівецької обласної організації профспілки працівників освіти і науки.

Серед кращих освітня Чернівецької області відзначено й вчительку початкових класів Коровійського ліцею Тетяну ДЕЛІЦОЙ, яку щиро вітаємо з нагородою!

«Спільними зусиллями нам вдалося ще один рік працювати в складних умовах і забезпечити надання якісних освітніх послуг усім здобувачам освіти. Не зважаючи на тривоги, планові та позапланові відключення електроенергії, ми змогли справитися з цими викликами. Тому сьогодні ми продовжуємо тему нашого серпневого форуму під назвою «Вистояти. Розвивати. Перемогти. – Місія «Освіта» і свідомо не змінювали її, адже для нас важливою є робота саме під таким гаслом», – зазначила головна освітянка Чернівецької області.

На 2024/2025 навчальний рік ми визначено такі ключові завдання:

- розробка дорожніх карт трансформації мережі закладів загальної середньої освіти;

- будівництво нових укриттів, капітальний ремонт, реконструкція та дооблаштування наявних укриттів;

- вдосконалення безпекового компоненту: встановлення відеоспостереження, охороної сигналізації, автоматичних систем пожежної сигналізації у всіх закладах освіти;

- облаштування осередків «Захист України» у визначених закладах освіти області та запровадження навчання за новою модельною програмою;

- залучення дітей, які тимчасово перебувають за кордоном, до навчання у школах з дистанційними класами;

- перехід на 100% користування електронними журналами та щоденниками;

- забезпечення Wi-Fi в усіх укриттях;

- підключення до послуги ДІЯ.QR.

✊З Новими силами у новий навчальний рік!

Джерело: https://www.facebook.com/share/p/DEYR1AcxrTAEuYvf/

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування