Галерея "СВІТОЧІ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ" Чернівецької області поповнилася представником КОРОВІЙСЬКОГО ЛІЦЕЮ

З метою заохочення педагогічних кадрів за успіхи в роботі, зокрема в удосконаленні фахової майстерності і підвищенні професійної компетентності, максимальної активізації науково-пошукової діяльності педагогів, їхньої готовності до систематичної освітньої діяльності і повсякденної творчої самореалізації, починаючи з 2021 р. у Інституті післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області діє ГАЛЕРЕЯ "СВІТОЧІ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ".

Надзвичайно гордимося тим, що когорту світочів області поповнила і наша директорка ліцею Ольга ЛУПУЛЯК (відповідно до рішення колегії управління освіти Чернівецької міської ради та наказу Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області від 07.06.2024р. № 56/од «Про затвердження рішень експертних комісій щодо визначення претендентів до галереї «Світочі педагогічної майстерності»).
Як повідомляє на своїй сторінці управління освіти, спішимо порадуватися та привітати й з почесною грамотою Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Аліну МУНТЯН, нашого вчителя математики, яку відзначено за високий рівень педагогічного професіоналізму, сприяння впровадженню нових освітніх і педагогічних технологій у систему освіти Чернівеччини.
Вітаємо вас, наші колеги, та щиро пишаємось вашими результатами!

Джерело: https://osvita.cv.ua/vyznacheno-svitochiv-pedagogichnoyi-majsternosti-2024/

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування